May

Tunceli Belediyesi tarafından 24 Mayıs 2018 perşembe günü Atatürk Stadyumunda ücretsiz Halk Konseri yapılacaktır. Öğrenci velilerimize duyurulur.

May

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, mevzuat doğrultusunda 30 Haziran´a kadar sürmesi gereken seminer takvimi, bu yılki bayram ve seçim tarihi nedeniyle güncellendi.

Öğretmenler, 14 Haziran arife günü ve 25-29 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacak.

Öğretmenler, mesleki çalışma döneminin ilk haftalık bölümünü 9-13 Haziran 2018 tarihleri arasında görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasında seçimde görevli olanlar hariç olmak üzere, istemeleri halinde farklı il veya ilçelerdeki okullarda tamamlayabilecek. Öğretmenler arife günü ve haziran ayının son haftası idari izinli sayılacağı için seminer programı 9 Haziran Cumartesi başlayacak.

Farklı il ve ilçelerde seminere katılacak öğretmenler, seminere katılacakları okulu kadrolarının bulunduğu okula dilekçe ile bildirecek.

May

Toplum Sağlığı Diş Hekimi Dr.Tülay AKBULUT ASAN, Hemşire Emine ATAŞ ve  Şeker YERLİKAYA tarafından 2.sınıf ve 3. sınıf öğrencilerini diş taraması ve Florürlü vernik uygulaması yapılacaktır. Veli izin formlarını yarın 24/05/2018 tarihinde okula göndermenizi önemle rica ederiz.

May

2017-2018 eğitim öğretim yılı 08/06/2018 günü sona ereceğinden atık durumdaki kitapların, kullanılmayan kitapların, eğitim öğretim yılı içerisinde kullanılan ve yıpranan, öğrencilerimiz tarafından kullanılmayacak olan kitap,defter ve atık kağıtların çevreye zarar vermemesi için atık durumda olan kağıt ürünlerinin okulumuza teslim edilmesini rica ederiz.