Ekm

Türkiye Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası 6-7 Ekim 2018 tarihlerinde Tunceli´de yapılacaktır.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Program ve Kitap Uygulamaları

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 2019-2023 Stratejik Plan çalışmaları çerçevesinde siz paydaşlarımızın Bakanlığımıza ilişkin görüş ve önerilerinin alınması amacıyla geliştirilmiştir.

Anket bağlantısı aşağıda verilmiştir.

Haz

2017-2018 eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle il merkezindeki tüm okulların öğrencilerinin katılımıyla 08/06/2018 Cuma günü saat 18:00-20:00 arasında Tunceli Belediyesi- Ümraniye Belediyesi Kardeş Parkında yıl sonu etkinliği yapılacaktır.

Haz

11 Haziran 2018 Pazartesi günü Sayın Bakanımız Dr. İsmet YILMAZ ve Müsteşarımız Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKİN'in EBA üzerinden canlı yayın yapacaktır.

Haz

İlimiz Merkez Türk Telekom Fen Lisesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibariyle özel program ve proje uygulayan eğitim kurumu (proje okulu) olarak belirlenmiştir.

Haz

Türkiye Masa Temisi Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası 05-08 Haziran 2018 tarihleri arasında ilimiz Atatürk Spor Salonunda 17.00-19.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Haz

Öğretmenlerin 2018 yılı iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri ile ilgili duyuru Bakanlığımız http://ikgm.meb.gov.tr adresinde yayınlanmıştır .

Haz

Tunceli 1. Çocuk Şenliği başlama saati 10:30 olarak güncellenmiştir.

Haz

6 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 10:00´da Tunceli-Ümraniye Belediyeleri Kardeşlik Parkı´nda düzenlenecek ´´Çocuk Şenliği´´ için  il merkezindeki tüm anaokulu ve ilkokul öğrencileri bu okullarda görevli tüm öğretmen ve idareciler refakatinde saat 09:30´ da hazır bulunacaklardır.

Haz

Geri dönüşüm için kullanılmış defter, kitap ve yardımcı ders kitaplarının Haziran'ın üçüncü haftasına kadar okulumuza teslim edilmesi rica olunur.

May

29/05/2018 Tarihinde okulumuz öğrencileriyle okul çevresinde ,çevre temizliği yapılacaktır. Temizlik sırasında kullanılacak çöp poşeti, eldiven, maske gibi hijyen malzemeleri belediyeden temin edilmiştir.

May

25 Temmuz 2013 tarihinde yürürlüğe giren, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık Kıyafetlerine dair yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 1.Madde ,  2. Fıkrası gereği 2018/2019 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz öğrenci kıyafet şeklini belirlemek üzere tarafınıza göndrerilen anketlerin 01/06/2018 Tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

May

31.05.2018 Perşembe gününe kadar e- okul işlemlerinizi (notlarınızı, kitap bilgilerini, karne görüşünü, sosyal etkinlikler kısmını) tamamlamanız gerekmektedir. Ayrıca 2017-2018 seminer döneminde yazılı kağıtlarını, veli toplantı tutanaklarını, zümre toplantı tutanaklarını ve belirli gün ve haftalar çalışmalarını teslim etmesi  gerekmektedir.

Ali Ekber  KÜÇÜK