Ekm

Sağlık Çocuk Dergisine nasıl ulaşabiliriz.

E-İçerik Geliştirme Yarışması Duyurusu

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik İngilizce Kursu açılacaktır.

Enerji Bakanlığı 2018 Resim Yarışması

Kaliteli Yaşam Derneği, Bir Lisan Bir İnsan Düzenliyor

Ekm

E-Devlet sisteminden alınan belgeler güncellendi.

Ekm

Eğitim kurumu müdürlüklerince norm kadro güncelleme işlemleri  15.10.2018 - 17.10.2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

Hayat Boyu Öğrenme Portalı 'öğrenme ve çalışma fırsatlarına açılan kapı' olarak hazırlanan önemli bir yeniliktir. Portalda güncel öğrenme ve istihdam fırsatlarının yanı sıra kişilerin mesleki ve kişisel gelişim ihtiyaçlarına yönelik hayat boyu rehberlik bilgileri sunulmaktadır.

Ekm

Okulumuz öğrencileri için ücretli bağlama kursu açılacaktır.

Ekm

Okulumuzda 4. sınıf öğrencilerine yönelik Görsel Programlama (Kodlama) kursu açılacaktır.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine resim kursu açılacaktır.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojiler Genel Müdürlüğü tarafından bilgilendirilmesi yapılan, 16.05.2018 tarih ve 9602864 sayılı yazıları gereğince okulumuzdaki tüm öğretmenleri ilgilendiren ´´Okul Eğitim Köprüsü Portalı´´ ile ilgili haberi sitemizden paylaşıyoruz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Resim Yarışması yapılacaktır.

Ekm

Hayalimdeki Gökyüzü Bahçeleri Konulu Resim Yarışması başvurular başlamıştır.

Ekm

İlkokullarda Yetiştirme Programı Yönergesi Yayınlandı 26/09/2018 tarihinde Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğü web sayfasında yayınladı.