Kas

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuza gönderilen kuru üzümleri öğrencilere  dağıtım töreni yapıldı. Törene  İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ASLANOĞLU, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan KAYA, Halk Sağlığı Müdür Vekili Can Ali TORUN, Milli Eğitim Şube Müdürü Metin BATUR ve Okul Müdürü Ali Ekber KÜÇÜK katıldı. Sınıflarda öğrencilere kuru üzüm dağıtımı yapıldı. Kuru Üzüm dağıtımı törenine katılan müdürlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okullar Hayat olsun Projesi Kapsamında okulumuzda OKUMA YAZMA Kursu açılmıştır. Okuma Yazma Kursunda görev yapan sınıf öğretmeni İsmail KOCADEMİR´e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Beran okula gelemediğinden dolayı evde eğitim almaktadır. Evde Eğitim için görevlendirilen öğretmenimiz Yılmaz DEMİR´e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Konferans Salonunda öğrencilerimize sinema gösterimi yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerini tamamı Halk Sağlığı Doktor ve hemşireleri tarafından sağlık taraması yapıldı. Taramada görev alan doktor ve hemşirelere okulumuz adına teşekkür ederiz

Ekm

Dünya Gıda Günü ile ilgili öğrencilerimize İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlar tarafından bilgilendirme semineri yapıldı. Seminer sonrası öğrencilerimize aşure dağıtımı yapıldı.