Şbt

İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları ´´Yaşama Yol Ver´´projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilere bilgilendirme çalışması yaptı.Yapılan sunum ve bilgilendirme çalışmalarıyla acil servis hizmetleri hakkında bilgilendirme yapan görevliler ,112´nin doğru kullanımının hayati önem taşıdığını vurguladı.Sunum sonundaöğrencilere okul bahçesinde  bekleyen ambulansı ve işlevlerini tanıttı.

Ock

Okulumuz birinci sınıf öğretmeni Kader ÇİMEN sınıfındaki öğrenciler için öğrencinin resminin bulunduğu kartlar hazırladı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

İl genelinde yapılan satranç yarışmasında öğrencilerimiz takım olarak il üçüncüsü oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz 3/C Sınıfı öğrencileri Sağlıklı Adımlar Projesi kapsamında sınıflarında organik kahvaltı etkinliği düzenlediler. Etkinliğe yardımcı olan öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Spor Salonunda 1.sınıf öğrencilerimize jimnastik kursu açıldı.

Ara

Okulumuz öğrencisi Jara YILMAZ İl düzeyinde düzenlenen resim yarışmasında il ikincisi olmuştur.10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla, okullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler,  İlimiz Vali Yardımcısı Hasan ÇİÇEK,  İl Milli Eğitim Müdür Vekili Giyasettin TOPUZ, Şube Müdürü Metin BATUR, Hukuk İşleri Şube Müdürü  Haydar BEYAZTAŞ  ile birlikte Valimiz Osman KAYMAK'ı  ziyaret ettiler.Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Lösemili  Çocuklar Vakfı tarafından yardım amaçlı  ürünlerinin satış standı açıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize bu duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

İlimiz Sağlıklı Yaşam Merkezi Sağlıklı Yaşam aracı okulumuz bahçesinde öğrencilerimize sağlıklı yaşam ile ilgili filmler izlettiler.

Kas

Rehberlik Araştırma Merkezi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Sıla ATAŞ ve Özel Eğitim Öğretmeni Serçiyan DENİZ okulumuz birinci sınıf öğrencilerimizin  göz taraması ve işitme taraması yaptılar. Yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü dolasıyla, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa ASLANOĞLU ve Okulumuz öğretmenleri Sayın Valimiz Osman KAYMAK'ı makamında ziyaret ettiler. İl Milli Eğitim Müdür Vekilini ve öğretmenleri makamında kabul ederek bir süre görüşen ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Valimiz Osman KAYMAK, Öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmen Gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Kas

Öğrencilerimizin tamamına Sağlık Bakanlığı tarafından Güçlü Dişler ,Sağlıklı Gülüşler projesi kapsamında   diş macunu ve diş fırçası seti verdik.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuza gönderilen kuru üzümleri öğrencilere  dağıtım töreni yapıldı. Törene  İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ASLANOĞLU, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan KAYA, Halk Sağlığı Müdür Vekili Can Ali TORUN, Milli Eğitim Şube Müdürü Metin BATUR ve Okul Müdürü Ali Ekber KÜÇÜK katıldı. Sınıflarda öğrencilere kuru üzüm dağıtımı yapıldı. Kuru Üzüm dağıtımı törenine katılan müdürlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okullar Hayat olsun Projesi Kapsamında okulumuzda OKUMA YAZMA Kursu açılmıştır. Okuma Yazma Kursunda görev yapan sınıf öğretmeni İsmail KOCADEMİR´e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Beran okula gelemediğinden dolayı evde eğitim almaktadır. Evde Eğitim için görevlendirilen öğretmenimiz Yılmaz DEMİR´e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuz Konferans Salonunda öğrencilerimize sinema gösterimi yapıldı.