Ekm

Okulumuz rehber öğretmenleri Ali Haydar UCA ve Derya GÜLER tarafından 3. ve 4. sınıflara bilgilendirme sunumları yapılacaktır. 3. ve 4. sınıf öğretmenlerimizin uygun olduğu saatleri ilgili öğretmenlere bildirmesi gerekmektedir.

Ekm

Okul Proje Koordinatör Ekibi'nin ekim  ayı toplantısı  19 Ekim 2021 salı  günü 18:00'de, Zoom programı ile uzaktan olarak, Müdür Yardımcısı Filiz SALDUZ başkanlığında yapılacaktır. Toplantının ID ve şifresi whatsApp grubundan paylaşılacaktır. Ekip üyelerine önemle duyurulur.

Ekm

Beslenme saati ile ilgili aşağıdaki uyarıların dikkate alınması gerekmektedir.

-Öğrencilerimizin beslenmelerini sınıf içerisinde yapması,

-Beslenmesi biten öğrencinin teneffüse çıkması,

-Beslenme öncesi kantinden ihtiyacını karşılamaları için öğrencilerimize imkân tanınması,

-Öğrencinin beslenmesini ayakta bahçede koşarak oynayarak yapmamasına dikkat edilmesi,

-Sınıf mevcudu dikkatle alınarak beslenmenin tek ya da iki teneffüste grup halinde yapılması konusunu öğretmenlerimiz tarafından planlaması gerekmektedir.

Ekm

Okulumuz Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibi eylül ayı toplantısı 15 Ekim 2021  cuma günü saat 18:00'de, uzaktan olarak zoom programı ile  okulumuz müdür yardımcısı Filiz SALDUZ başkanlığında yapılacaktır. Toplantının ID ve şifresi whatsApp grubundan paylaşılacaktır. Tüm komisyon üyelerine önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuz Eser İnceleme Komisyonu  '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'  konulu  resim yarışması eserlerini incelemek üzere, 15 Ekim 2021  cuma günü, saat 20:00'de,  Okul Müdür Yardımcısı Filiz SALDUZ  başkanlığında, uzaktan olarak, çevrimiçi yapılacaktır. Toplantının ID ve şifresi WhatsApp grubundan paylaşılacaktır. Tüm komisyon üyelerine önemle duyurulur.

Reberlik Servisine öğrenci yönelndirirken,

-Velisinden yazılı izin alınmasına,

-Yönlendirme Formu mutlaka doldurulmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuz Sosyal Etkinlikler Kurulu Ekim ayı toplantısı, 14 Ekim 2021 perşembe  günü  saat 18:00'de, Okul Müdür Yardımcısı başkanlığında,  uzaktan olarak çevrimiçi olarak yapılacaktır. Toplantının ID ve şifresi whatsApp grubundan paylaşılacaktır. Sosyal Etkinlikler Kurulu üyelerine önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuzun Ekim  ayının web yayın komisyonu toplantısı 14 Ekim 2021  perşembe  günü saat 20:00'de, zoom programı ile uzaktan olarak yapılacaktır. Tüm komisyon üyelerine önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimize yönelik, 'Atatürk'ü Anma'  konulu resim yarışması yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerin eserlerini  25 Ekim 2021 pazartesi gününe kadar  okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yarışmaya katılacak eserlerde aşağıdaki şartlar aranır.
            a) Yarışmaya gönderilecek resimlerde resim tekniği serbesttir.
            b) Resimler paspartulu (mukavva karton arasında) gönderilir.
            c) Resmin herhangi bir yerinde, bir yerden alınmış ve resme yapıştırılmış resimler yer alamaz.
            d) Her yarışmacı, yarışmaya yalnızca bir resim ile katılabilir.
            e) Yarışmaya gönderilecek resimlerin ön yüzüne öğrenci ilgili kişisel bilgileri yazılamaz. Ayrıca resimlerin arka sayfası, yarışma etiket formu işlemi dışında kullanılamaz.
            f) Yarışmaya gönderilecek resimler, 35*50 ebatlarındaki (boyut) resim kâğıtlarına yapılır.
            g) Yarışmaya gönderilen resmin arka sayfasına ve paspartunun üzerine öğrencinin iletişim bilgilerini içeren "Yarışma Etiket Formu" yapıştırılır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yeni Denetleme Kurulu, 12 Ekim 2021 Salı günü saat 15:00'de, yapılan Genel Kurul Toplantısında aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur. Okul Aile Birliği Denetleme Kurulumuza başarılar dileriz.

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yeni Yönetim Kurulu, 12 Ekim 2021 Salı günü saat 16:30'da, Okulumuz Müdür Odasında toplanarak, görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapılmıştır. Yönetim Kurulumuza başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimize yönelik, 'Birleşmiş Milletler Günü'  konulu resim yarışması yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerin eserlerini  22 Ekim 2021 cuma gününe kadar  okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yarışmaya katılacak eserlerde aşağıdaki şartlar aranır.
            a) Yarışmaya gönderilecek resimlerde resim tekniği serbesttir.
            b) Resimler paspartulu (mukavva karton arasında) gönderilir.
            d) Her yarışmacı, yarışmaya yalnızca bir resim ile katılabilir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ekm

Okulumuz Eser İnceleme Komisyonu  'Ahilik Günü'  konulu  resim yarışması eserlerini incelemek üzere, 13 Ekim 2021  çarşamba günü, saat 20:00'de,  Okul Müdürümüz İsmail Cem KIZILYEL başkanlığında, uzaktan olarak, çevrimiçi yapılacaktır. Toplantının ID ve şifresi WhatsApp grubundan paylaşılacaktır. Tüm komisyon üyelerine önemle duyurulur.

Ekm

2021 Yılı Okul Aile Birliği Toplantı duyurusu aşağıda olup, tüm paydaşlarımıza önemle duyurulur.

Ekm

Sınıf risk haritalarının Rehberlik Biriminden alınarak, ekim ayının sonuna kadar, doldurularak, Rehberlik birimine teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm sınıf öğretmenlerimize önemle duyurulur.