Okulunuza Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Okulumuz Tunceli ili Merkez ilçe Atatürk Mh. bulunmaktadır. Milli Eğitim Müdürlüğüne 800 metre, Tunceli Valiliğine 1000 metre uzaklıkta olup, şehir içi minübüslerle her saat ulaşabilirsiniz. Okulumuzun açık adresi Atatürk Mahallesi Cem Emir Caddesi 37. Sokak No1 MERKEZ/TUNCELİ

Okulunuzun Telefon ve Fax Numaraları nelerdir?

Okulumuzun telefon numarası 0428 213 3000, fax numarası 0428 213 1883 olup mesai saatleri içeresinde bu numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

Okulunuza mail göndermek istiyorum. Okulunuzun mail adresi nedir?

Okulumuzun mail adresi 750557@meb.k12.tr olup bu adrese gönderebilirsiniz.

Okulunuzun açık olduğu gün ve saatler nelerdir?

Okulumuz hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Okulunuzda ana sınıfı bulunmaktamıdır?

Okulumuzda ana sınıfı bulunmamaktadır. Sadece ilkokul olup, 1-2-3-4 sınıflar ve özel eğitim sınıfları olup, bu landa eğitim öğretim vermektedir.

Okulunuzda hangi kurslar bulunmaktadır?

Okulumuzda satranç, ebru, masa tenisi, futbol, robotik kodlama, basketbol, zeka oyunları kursları olup, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenmektedir.

Okulunuzun Eğitim Öğretim Saatleri nelerdir?

Okulumuz hafta içleri eğitim öğretim saatleri 08:30-12:00  ve 13:00-14:50 saatleri arsında eğitim öğretim vermektedir.

Okulunuzda tek tip öğrenci kıyafeti bulunmaktamıdır?

Okulumuz öğrenci kılık kıyafetleri serbetdir. Öğrencilerimiz öğrenci uygun olan serbest kıyafetlerle eğitim öğretimini sürdürmektedir.

Okulunuzda kantin bulunmaktamıdır?

Okulumuzda kantin bulunmakta olup, Okul Kantin Yönetmeliğine uyugun olarak hizmet vermektedir.

Okulunuzda bulunan z-kütüphaneden bizler faydalabilirmiyiz?

Okulumuzda bulunan z-kütüphaneden öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz hafta içi mesai saatleri içersinde faydalabilir. Tüm halkımız bu imkanı kullanabilir.

Okulunuzda velilere yönelik kurslar var mı?

Okulumuzda velilerimize yönelik el sanatları kursları olup, farklı alanlar kurs taleplerin olması durumunda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurslar açılabilmektedir. Böyle bir talebiniz okul idaresine iletirseniz. yetreli sayıya ulaşılırsa değerlendirmeye alınacaktır.

Öğrenci Belgesi anında verebiliyormusunuz?

Okulumuza öğrenci belgesi için başvurduğunuzda anında belge verilebiliyor. Beş dakika içinde belgenizi alabilirsiniz.

Okulunuza öğrenci ulaşımları nasıl sağlanıyor.

Okulumuza öğrenci ulaşımları özel servislerle sağlanmaktadır.

Okulunuzun okul aile birliği başkanı kimdir? Nasıl ulaşabiliriz?

Okulumuzun okul aile birliği başkanı Sergül AK'dır. Okulumuzdaki odasından ulaşabilirsiniz.

Okulunuzdaki bilgisayarlardan faydalanabilirmiyiz?

Okulumuzdaki bilgisyar lab. yoktur. Ancak Z-Kütüphanede bulunan 6 bilgisyardan mesai saatleri içersinde, kkoordinatör öğretmenin gözetiminde fayadalanabilirsiniz.

Okulumuzdaki sınıf mevcutları ne kadardır?

Okulumuzdaki sınıf mevcutları 25-30 arasındadır.

Okulunuzda hangi özel eğitim sınıfları vardır?

Okulumuzda bir adet Görme Engelliler, iki adet hafif zihinsel engellliler sınıfı bulunmaktadır.

Okulunuzda rehber öğretmen var mı? Varsa hangi günler çalışmaktadır?

Okulumuzda rehber öğretmen bulunmakta, Çarşamba ve Cuma günleri 08:00-14:40 arasında çalışmaktadır.

Okulunuzda hangi branş öğretmenleri bulunmaktadır?

Okulumuzda sınıf öğretmeni yanında din kültürü ahlak bilgisi öğretmeni, ingilizce öğretmeni bulunmaktdır.

Okulunuzun yürüttüğü ulusal yada yerel projeler bulunmaktamıdır?

Okulumuzn yürüttüğü ulusal bir proje bulunmamakta, yerel olarak yürütülen e-twinning projeleri bulunmaktadır.

Okulunuzda yangından korunma ile ne bulunmaktadır?

Okulumuzda yangından korunma için alarm sistemi ve yangın müdahale için yangın söndürme ekipmanları bulunmaktadır.

Okulunuz servisi için başka bir şirket ile anlaşabilirmiyiz?

Okul servisi için sene başında Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu tarafından, ihaleye çıkılmış olup, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı sonuna kadar değişiklik olmayacaktır.

Okulunuzda destekleme kursları varmıdır?

Okulumuzda destekleme kursları yönetmelik gereği yoktur. Sadece İYEP çalışma programı uygulanmaktdır.

Okulunuza ait stratejik plana nasıl ulaşabiliriz?

Okulumuzun stratejik planına web sitemizden ulaşabilirsiniz.