Pandemide Aile Etkinliklerim e-Twinning Projesi Kapanış Webinarı

Pandemide Aile Etkinliklerim e-Twinning  projesi Haziran ayı ile birlikte sona erdiği için 31 Mayıs 2021 pazartesi günü saat 15:00'de tüm proje ortakları ve ortakların paydaşlarının  katılımı ile kapanış webinarı başarı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Okulumuzdan Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN, Songül BEYDİLİ ve Zekine KANIK BULUR'un  ortağı olduğu e-Twinning projesinde 1/B, 3/C ve 4/A sınıfındaki öğrencilerimiz ve aileleri çok güzel etkinliklere imzalarını attılar.Yaklaşık 3 ay süren projede öğrencilerimiz pandemi sürecini aileleri ile faydalı şekillerde değerlendirme fırsatı yakaladılar.Proje ile birlikte öğrencilerimiz ailecek bitki ektiler,yemek yaptılar,oyunlar oynadılar,geri dönüşüm tasarımları tasarlayıp yarışmalara katıldılar.Ayrıca projenin başlangıcında ve kapanışındaki webinarlara davet edilen psikologlarımız ile öğrencilerimize ve ailelerine pandemi süreci hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Yayın: 03.06.2021 - Güncelleme: 03.06.2021 08:46 - Görüntülenme: 909