Pandemide Aile Etkinlerim adlı e-Twinning Projesinin 9 Mayıs e-Twinning Günü Wordart Çalışma Etkinliği

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Zekine KANIK BULUR, 1/B sınıf öğretmeni Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN ve 3/C sınıf öğretmeni Songül BEYDİLİ ile 'Pandemide Aile Etkinlerim' adlı e-Twinning projesi ortak öğretmenleri birlikte 9 Mayıs 2021 Pazar günü saat 11:00'de  '9 Mayıs e-Twinning Günü Wordart  Yapma' etkinliğini  başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Projenin tüm ortakları, öğretmenlerin gözetiminde wordart çalışması ile bir harf yaparak çalışmaya katkı sağladılar. Yapılan wordartlar birleştirerek 9 Mayıs e-Twinning günü amblemi oluşturuldu.  Tüm proje ortakları ile birlikte ortak bir video hazırlanarak sayfalarında yayınlamışlardır. İlgili videoya    https://youtu.be/K1fQnw1v8i0  adresinden ulaşabilirsiniz. Bu güzel etkinlikte emeği olan 4/A sınıfı öğretmeni Zekine KANIK BULUR, 1/B sınıf öğretmeni Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN ve 3/C sınıf öğretmeni Songül BEYDİLİ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 09.05.2021 - Güncelleme: 09.05.2021 12:12 - Görüntülenme: 1196