Okulumuz Bünyesinde ''24 Kasım Öğretmenler Günü '' Konulu Resim Yarışması

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimize yönelik, '24 Kasım Öğretmenler Günü'  konulu resim yarışması yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerin eserlerini  21 Kasım 2022 pazartesi  gününe kadar  okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yarışmaya katılacak eserlerde aşağıdaki şartlar aranır.
            a) Yarışmaya gönderilecek resimlerde resim tekniği serbesttir.
            b) Resimler paspartulu (mukavva karton arasında) gönderilir.
            c) Resmin herhangi bir yerinde, bir yerden alınmış ve resme yapıştırılmış resimler yer alamaz.
            d) Her yarışmacı, yarışmaya yalnızca bir resim ile katılabilir.
            e) Yarışmaya gönderilecek resimlerin ön yüzüne öğrenci ilgili kişisel bilgileri yazılamaz. Ayrıca resimlerin arka sayfası, yarışma etiket formu işlemi dışında kullanılamaz.
            f) Yarışmaya gönderilecek resimler, 35*50 ebatlarındaki (boyut) resim kâğıtlarına yapılır.
            g) Yarışmaya gönderilen resmin arka sayfasına ve paspartunun üzerine öğrencinin iletişim bilgilerini içeren "Yarışma Etiket Formu" yapıştırılır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Yayın: 31.10.2022 - Güncelleme: 31.10.2022 10:17 - Görüntülenme: 129