3/E Sınıfının 'Sayıları En Yakın Onluğa yada Yüzlüğe Yuvarlama' Etkinliği

Okulumuz 3/E sınıfı, 15 Ekim Cuma  günü, 3. Ders saati olan Matematik dersinde, kendi sınıflarında, öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR koordinatörlüğünde,  Eğlenerek Öğren Matematikten Korkma Sen e-Twinning projesi kapsamında, 'Sayıları En Yakın Onluğa yada Yüzlüğe Yuvarlama' etkinliğini   başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğretmenimiz tarafından, sayıları en yakın onluğa yada yüzlüğe yuvarlamasının nasıl yapılacağı hakkında bilgiler vermiş, sonra öğrencilerimiz sırayla tahtadaki sayıları en yakın yüzlüğe ve onluğa yuvarlama çalışmaları eğlenceli bir şekilde tamamlamışlardır. Öğretmenimiz tarafından, hazırlanan çalışma kağıtları, öğrencilerimiz tarafından evde yapılmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR'e teşekkür ederiz.

19-10-202119-10-202119-10-2021

Yayın: 19.10.2021 - Güncelleme: 19.10.2021 08:42 - Görüntülenme: 638