2/B Sınıfının Playful Maths e- Twinning Projesi Kapsamında, ' Codeweek Haftası Kodlama' Etkinliği

Okulumuz 2/B sınıfı, 13 ekim 2021 Çarşamba günü, 3. Ders saati olan matematik dersinde, kendi sınıflarında, öğretmenimiz Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN koordinatörlüğünde, Playful Maths e- Twinning projesi  kapsamında, ' Codeweek Haftası  Kodlama' etkinliğini başarı bir şekilde tamamlamışlardır. Öğrencilerimiz verilen çalışma kağıtlarını, önergeler doğrultusunda kodlama çalışmalarını eğlenceli bir şekilde tamamlamışlardır. Öğrencilerimiz yapılan bu kodlama etkinliği ile analitik düşünme yeteneğinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Yapılan çalışmalar sınıf panosunda sergilenmiştir. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN'a teşekkür ederiz.

15-10-2021

Yayın: 15.10.2021 - Güncelleme: 15.10.2021 09:18 - Görüntülenme: 1625