1/B Sınıfının T, Ü, Y Seslerini 'Oyunla İlk Okuma Yazma' Projesi Kapsamında Tarsia Oyunu İle Öğrenme Etkinliği

Okulumuz 1/B sınıfı, 16/12/2020 çarşamba günü, 3 ders saati olan Türkçe  dersinde, uzaktan eğitimle EBA üzerinden, öğretmenimiz Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN koordinatörlüğünde, 'Oyunla İlk Okuma Yazma Projesi' kapsamında, T, Ü, Y sesleri öğrenme etkinliğini tarsia oyun ile başarıyla gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz evlerinde, tarsia oyunu oynayarak  T, Ü, Y sesleri ile oluşturulan kelimeleri okumaları sağlanmıştır. Bu etkinlikle T, Ü, Y sesleri pekiştirilmesi amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz tarsia oyunu ile oluşturduğu kelimeleri yazarak, okuyarak etkinlik tamamlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN'a teşekkür ederiz.

Yayın: 17.12.2020 - Güncelleme: 17.12.2020 12:26 - Görüntülenme: 4570