SIFIR ATIK YARIŞMASI

Sayın velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimiz; okul öncesi ilkokul ortaokul ve lise müdürlerimiz Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sıfır atık yarışması düzenlenmiştir. Yarışma 3 kategoride meydana gelmektedir. Atıktan sanata ileri dönüşüm yarışması bu yarışmaya okul öncesi ilkokul ortaokul ve liseler arasında yapılacaktır. 2. yarışma alanı sıfır atık projeleri yarışması bu alana ortaokul ve lise öğrencileri katılacaktır. 3. alan iyi uygulama yapan okul yarışması buna da tüm okullarımız katılan yapabilecektir. Yarışma ile ilgili olarak her okulumuzda ilgili müdür yardımcısı başkanlığında 3 öğretmen ile bir değerlendirme komisyonu kurulacaktır. Her okul her alanda Kendi okulunda dereceye giren eserleri sadece 1 olanları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderecektir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işveren vekili başkandan da en az 5 Öğretmenden  oluşan komisyon ilçedeki okullarda gelen eserleri değerlendirecek ilçede sadece her alanda birinci olan eserler değerlendirilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecektir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işveren vekili başkanlığında en az 5 öğretmenden oluşan bir komisyon tarafından merkez ilçe ve 7 ilçeden gelen eserler değerlendirilecektir. Her kategoride dereceye giren eserler Milli Eğitim bakanlığı destek hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne gönderilecektir. Yarışmanın şartnamesi ekte gönderilmiştir. Gerekli hassasiyetin gösterilerek iş ve işlemlerin zamanında yapılması önem arz etmektedir. Gerekli duyuruların yapılarak işlemlerin hızlandırılması gerekmektedir.

Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 21.02.2024 11:24 - Görüntülenme: 26