Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller Kampanyası

Okulumuzda İl Halk Sağlığı Müdürlüğü  tarafından öğrencilerimize diş seti dağıtım töreni yapıldı. Törene Valimiz Sayın Osman KAYMAK , Vali Yardımcısı Selami KAYA, İl Milli Eğitim Müdürü  Mustafa ASLANOĞLU , Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sercan ÖZAYDIN, Ağiz ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi  Dr. Bengü DEMİRDAŞ ve daire amirleri katıldı.Valimiz Sayın Osman KAYMAK yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimin en önemli görevleri olduğunu, bilinçli ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, Çocukların sağlık açısından farkındalık kazanması ve bilgilenmesi için bu uygulamanın çok önemli olduğunu, bu kampanya ile çocuklarımız diş sağlığı ve ağız bakımının önemini bir kez daha anlayacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından diş hekimlerince öğrencilere diş sağlığı konusunda bilgiler verildi.
     Daha sonra Valimiz ve beraberindekiler öğrencilere diş fırçası ve diş macunu gibi ürünlerden oluşan diş sağlık seti dağıttı.

06-04-201706-04-201706-04-201706-04-201706-04-201706-04-2017