Okulumuz 1/B, 3/C ve 4/A Sınıfların ''Pandemide Aile Etkinlerim'' e-Twinning Projesi Kapsamında Katıldığı Dünya Su Günü Etkinliği

Okulumuz 1/B sınıfı ve öğretmeni Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN, Okulumuz 4/A sınıfı ve öğretmeni Zekine KANIK BULUR, 3/C sınıfı ve öğretmeni Songül BEYDİLLİ'nin ortağı olduğu 'Pandemide Aile Etkinlerim' e-Twinning Projesi kapsamında, 'Dünya Su Günü' etkinliği, projenim diğer ortakları ile 22 Mart 2021 pazartesi günü saat 17:00'de hep birlikte, başarı bir şekilde gerçekleştirdiler. Bu etkinlikle öğrencilerimize  suyun önemi ve nasıl kullanılması gerektiği kazanımının sağlanması amaçlanmıştır. Yapılan çalışmalar ortak bir video ile proje eklenmiştir. Bu güzel etkinliğe katılan, 1/B sınıfı ve öğretmeni Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN, Okulumuz 4/A sınıfı ve öğretmeni Zekine KANIK BULUR, 3/C sınıfı ve öğretmeni Songül BEYDİLLİ'ye teşekkür ederiz.

Bu etkinlikle ilgili videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yayın: 25.03.2021 - Güncelleme: 25.03.2021 09:07 - Görüntülenme: 460