4/A Sınıfının ''Kış Konulu'' Pastel Boya Resim Etkinliği

Okulumuz 4/A Sınıfı, 23/01/2021 cuma günü 5. Ders saati olan, Görsel Sanatlar dersinde, uzaktan eğitimle Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, öğretmenimiz Zekine KANIK BULUR gözetiminde, ''Kış Konulu'' pastel boya resim etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize ilk önce mevsimler hakkında bilgi verilmiş, kış mevsiminin özellikleri anlatılmıştır. Öğrencilerimizden kış manzaralı konulu resim çalışmalarını serbest teknikle, tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin resim ve boyama yaparak odaklanma becerilerinin gelişmesini resim ve boyama faaliyetleri çocukların hayal gücünü yansıttığı gibi, yaratıcı düşünmelerini artırılması düşünülmüştür. Yapılan çalışmalar öğrencilerimizin odalarını süslemişlerdir. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Zekine KANIK BULUR'a teşekkür ederiz.

23-01-202123-01-2021

Yayın: 23.01.2021 - Güncelleme: 23.01.2021 16:32 - Görüntülenme: 9836