3/F Sınıfının Öğrencilerinin 'Lets Code TOGETHER' Projesinde Ortaklarıyla Webinar Etkinliği

Okulumuz 3/F sınıfı öğrencilerinden Ecrin Mina Köse, Ali Başgan,  Alvina Cuşa,  Zehra Dönmez  26 Kasım 2020 perşembe günü, saat 18:00'de, uzaktan eğitimle zoom programı ile, ööğretmenimiz Derya AYDIN koordinatörlüğünde, 'Lets Code TOGETHER' e-twinning projesi kapsamında, Türkiye'deki diğer okullar ortakları, İtalya, Bulgaristan ve Romanya'daki ortakları webinar gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz hem kendilerini tanıttılar ve İngilizce konuşma imkanı buldular. Projenin amacı ööğrencilerimize kodlama öğretme ve geliştirme, İngilizce konuşmaları sağlamak, değişik çevreler edinmek amacıyla yapılmaktadır. Bu güzel etkinlik için ööğretmenimiz Derya AYDIN'a teşekkür ederiz.

29-11-2020

Yayın: 29.11.2020 - Güncelleme: 29.11.2020 11:33 - Görüntülenme: 1698