3/F Sınıfının 'Let's Code Together' e-Twinning Projesi Kapsamında Algoritma Öğrenme Çalışma Etkinliği

Okulumuz 3/F sınıfı 03/12/2020 perşembe günü, 1. Ders saati olan Hayat Bilgisi  dersinde, uzaktan eğitimle EBA ÜZERİNDEN, öğretmenimiz Derya AYDIN gözetiminde,  'Kek Yapma Aşamaları ve Algoritma Çalışması' etkinliğini gerçekleştirmişlerdir.  3/F sınıfı kek yapma aşama çalışmalarını Lets Code TOGETHER e-Twinning Projesi kapsamında yapmışlardır. Öğrencilerimiz yapılan çalışmanın algoritma haritasını çıkarmış ve düzenlemişlerdir. Öğrencilerimiz algoritma hazırlamanın diğer bir faydası ise program yazarken yapmak istediğimiz işe bütüncül bakarak en sade haliyle yapılmasına olanak sağlaması amaçlanmıştır. Ayrıca öğrencilerimizde   araştırma yapma, soru sorma ve merak etme istekleri oluşturulmaya çalışılmıştır. Yapılan çalışmalar sınıf panosunda sergilenmiştir. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Derya AYDIN'a teşekkür ederiz.

04-12-202004-12-2020

Yayın: 04.12.2020 - Güncelleme: 04.12.2020 10:10 - Görüntülenme: 1863