3/F Sınıfının Let's Code Together Coding Work Etkinliği

Okulumuz 3/F sınıfı ve öğretmeni Derya AYDIN'ın ortağı olduğu, Let's Code Together e-twinning projesini kapsamında, diğer okul ortakları ile Let's Code Together Coding Work etkinliği, 17/03/2021 Çarşamba günü, saat 17.00'de, çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz kodlama çalışmalarında, önce yumurta kolisinde sonra da  Web 2.0 araçlarından zeplycode ile kodlama çalışması yapmışlardır. Öğrencilerimize kodlama çeşitleri öğretilerek, yarları anlatılmıştır. Tüm ortakların yaptığı çalışmalar video haline getirilmiş, ortak bir ürün meydana getirilmiştir. Bu güzel etkinliği organize eden öğretmenimiz Derya AYDIN ve diğer ortak okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Bu çalışmaya aşağıdaki videodan yada https://www.instagram.com/tv/CMHCpswH9NQ/?igshid=1qy65awxotc6j  bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Yayın: 24.03.2021 - Güncelleme: 24.03.2021 09:36 - Görüntülenme: 1112