3/F Sınıfının CodeWeek Haftasında 'Let's Code Together' e-Twinning Projesi Kapsamında Kare Kodlama' Çalışmaları

Okulumuz 3/F sınıfı 14/10/2020  çarşamba günü 6. Ders saati olan görsel sanatlar dersinde, CodeWeek Haftasında, 'Let's Code Together' e-twinning projesi kapsamında, öğretmenimiz Derya AYDIN gözetiminde,  kare kodlama  çalışma etkinliğini başarıyla gerçekleştirdiler. Kodlama öğrencilerimize eğlenceli bir şekilde anlatılmış ve uygulamalı olarak gösterilmiştir. Öğrencilerimiz kodlama yaparken matematiksel düşünmelerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Öğrencilerimizde daha sonra bireysel olarak 'Kare' kodlama yapmışlardır. Yapılan çalışmalar evimizin, odamızın en güzel köşesine asılmıştır. Bu güzel ve öğretici etkinlik için öğretmenimiz Derya AYDINA'a teşekkür ederiz.

13-01-2021

Yayın: 13.01.2021 - Güncelleme: 13.01.2021 12:59 - Görüntülenme: 2854