2/E Sınıfının ''Teknozor'dan Uzak Duralım Teknocan'ı Dinleyelim'' Konulu Güvenli İnternet Etkinliği

Okulumuz 2/E sınıfı, 04/01/2021 pazartesi günü, 1. Ders saati olan Hayat Bilgisi  dersinde, uzaktan eğitimle, Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, 'Teknozor'dan Uzak Duralım Teknocan'ı Dinleyelim' etkinliğini, öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR koordinatörlüğünde başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR tarafından, öğrencilerimize,  güvenli internet kullanımında dikkat edeceği hususları ve internetin riskleri, zararları konusunda gerekli bilgiler anlatılmıştır. Sonra 'Teknozor'dan Uzak Duralım Teknocan'ı Dinleyelim' konulu çizgi film etkinliği ile anlatılanlar pekiştirilmiştir. Öğrencilerimiz eğlenceli bir şekilde 'Güvenli İnternet' konusu öğrenmişlerdir.Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR'e teşekkür ederiz.

04-01-2021

Yayın: 04.01.2021 - Güncelleme: 04.01.2021 12:02 - Görüntülenme: 3445