2/E Sınıfının 'Sanata Minik Dokunuşlar Projesi Kapsamında Pastel Boya ile Portre Çalışmaları' Etkinliği

Okulumuz 2/E sınıfı, 06/01/2021 çarşamba günü, 6. Ders saati olan Görsel Sanatlar dersinde, uzaktan eğitimle Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR koordinatörlüğünde, 'Sanata Minik Dokunuşlar Projesi Kapsamında Pastel Boya ile  Portre Çalışmaları' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir.  Sanata Minik Dokunuşlar Projesi kapsamında, öğrencilerimize ilk önce pastel boyanın özellikleri anlatılmış, ardından nasıl resim çalışmalarında kullanılacağı öğretildi. Ardından öğrencilerimiz kendi iç dünyalarını resim kâğıtlarına yansıtmışlardır. Yapılan çalışmalar öğrencilerimizin odalarını süslemişlerdir. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR'E teşekkür ederiz.

08-01-2021

Yayın: 08.01.2021 - Güncelleme: 08.01.2021 13:33 - Görüntülenme: 2281