2/E Sınıfının Sanata Minik Dokunuşlar Projesi Kapsamında ''Tutum, Yatırım ve Türk malları Haftası'' Meyve Tabağı Etkinliği

Okulumuz 2/E sınıfı, 16/12/2020 Çarşamba günü, 1. Ders saati olan Hayat Bilgisi dersinde, uzaktan eğitimle Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR koordinatörlüğünde, 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' etkinliklerini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri Sanata Minik Dokunuşlar Projesi kapsamında yerli malı meyve tabağı etkinliğini içermektedir. Öğretmenimiz yerli malın ne olduğu öğrencilerimize anlatılmış, yerli ve milli olan meyve, giysi, yiyeceklerin neler olduğu hangi yöreye ait olduğu öğrencilerimiz tarafından söylenmiş, bununla ilgili bir video hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz yerli ürünlerimizi eğlenceli bir şekilde öğrenmişlerdir. Kendileri için evdeki yerli meyvelerden güzel bir meyve tabağı hazırlamışlar ve afiyetle yemişlerdir. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR'e teşekkür ederiz.

Yayın: 18.12.2020 - Güncelleme: 30.12.2020 12:44 - Görüntülenme: 3457