2/E Sınıfının Matematik Her Yerde Sen de Öğren Benimle e-Twinning Projesi Kapsamında, 'Matematikçi Feza GÜRSEY'i Tanıma' Etkinliği

Okulumuz 2/E sınıfı, 24/03/2021 Çarşamba günü, 4. Ders saati olan Matematik dersinde, öğretmenimiz, Öznur ÇAKMAK DEMİR koordinatörlüğünde, uzaktan eğitimle, çevrimiçi olarak, Matematik Her Yerde Sen de Öğren Benimle e-Twinning projesi kapsamında, 'Matematikçi Feza GÜRSEY'i Tanıma' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirdiler. Öğretmenimiz tarafından Matematikçi Feza GÜRSEY'in hayatı ve yaptıkları anlatılarak, öğrencilerimizin matematiğe ilgisi çekilmeye çalışılmıştır. Öğretenimiz ve öğrencilerimiz Chartterpix programı ile Matematikçi Feza GÜRSEY'in seslendirme çalışmaları ile etkinliği sona ermiştir. Bu etkinlik için öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR'e teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz yapmış olduğu Chartterpix programı ile Matematikçi Feza GÜRSEY'in seslendirme çalışmalarına aşğıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Yayın: 30.03.2021 - Güncelleme: 30.03.2021 10:15 - Görüntülenme: 1059