2/E Sınıfının Kendi Oyuncağını Kendin Yap e-Twinning Projesi kapsamında ''Hindistan'ı Tanıyıp Hanonai Kulesi Oyuncağını Yapma'' Ocak Ayı Etkinliği

Okulumuz 2/E sınıfı, 19/01/2021 Salı  günü, 1. Ders saati olan Hayat Bilgisi dersinde, uzaktan eğitimle, Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR koordinatörlüğünde, Kendi Oyuncağını Kendin Yap e-Twinning Projesi kapsamında ''Hindistan'ı Tanıyıp Hanonai Kulesi Oyuncağını Yapma'' Ocak ayı etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirdiler. Öğretmenimiz tarafından Hindistan  ülkesi tanıtılmış, videolar seyredilmiştir. Öğrencilerimize Hanonai Kulesi şekli gösterildikten sonra atık  malzemelerle kulenin oyuncağını eğlenceli bir şekilde  tamamlanmıştır. Bu etkinlikte öğrencilerimizin merak etme düşüncesinin geliştrilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR'e teşekkür ederiz.

20-01-2021

Yayın: 20.01.2021 - Güncelleme: 20.01.2021 09:19 - Görüntülenme: 2901