2/E Sınıfının ''Ana ve Ara Renkleri Öğrenme'' Etkinliği

Okulumuz 2/E Sınıfı, 21/01/2021 Perşembe günü, 5. Ders saati olan Görsel sanatlar dersinde, uzaktan eğitimle, Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR ve misafir olan Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine öğretmenimiz koordinatörlüğünde, 'Ana ve Ara Renkleri Öğrenme' etkinliğini başarılı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimize ilk önce öğretmenlerimiz tarafından ana renkler ardından ara renkler öğretilmiştir. Öğrencilerimiz ana ve ara renk için çalışma etkinliğini, renk çemberi ile tamamlamışlardır. Tüm öğrencilerimiz renk çemberi ile etkinliği başarı bir şekilde tamamlamışlardır. Bu güzel etkinlik için sınıf öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR ve misafir olan Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine öğretmenimize teşekkür ederiz.

22-01-202122-01-2021

Yayın: 22.01.2021 - Güncelleme: 22.01.2021 15:14 - Görüntülenme: 2776