2/E Sınıfı Öğretmeni Öznur ÇAKMAK DEMİR'in ''Kendi Oyuncağını Kendin Yap'' e- Twinning Projesi Öğrenci Tanıtım Etkinliği

Okulumuz 2/E sınıfı öğretmeni Öznur ÇAKMAK DEMİR öğrencilerine ''Kendi Oyuncağını Kendin Yap''  e-Twinning projesinin tanıtım etkinliğini, 06/10/2020 Salı günü, 3. Ders saati olan Türkçe dersinde, uzaktan eğitimle, Eğitim Bilişim Ağı üzerinden başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğretmenimiz proje neler yapılacağı, öğrencilerimizin nasıl katılacağı, projenin öğrenme sürecini pozitif katkıları konusu anlatılmıştır. Proje ortakları tanıtılarak, tüm öğrencilerimize projeye nasıl katkı verecekleri tam anlamıyla öğrencilerimize anlatılmıştır. Öğrencilerimizin proje hakkında görüşleri alınarak, aktif bir şekilde projenin içinde olmaları istenmiştir. Bu güzel tanıtım etkinliği için öğretmenimiz Öznur ÇAKMAK DEMİR'e  teşekkür ederiz.

08-01-2021

Yayın: 08.01.2021 - Güncelleme: 08.01.2021 13:47 - Görüntülenme: 2380