1/B Sınıfının 'Oyunla İlk Okuma Yazma' Projesi Kapsamında, 'Z, Ç, G Seslerine Ait Hızlı Okuma Oyunu' Etkinliği

Okulumuz 1/B sınıfı, 31/12/2020 Perşembe günü, 5. Ders saati olan, Serbest Etkinlikler dersinde, uzaktan eğitimle Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, öğretmenimiz Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN koordinatörlüğünde, 'Oyunla İlk Okuma Yazma' Projesi kapsamında, 'Z, Ç, G Seslerine Ait Hızlı Okuma Oyunu' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir.  Öğretmenimiz tarafından, bilgisayar ekranına yazılan kelimeleri, öğrencilerimiz hızlı okuma etkinliğini eğlenceli bir şekilde tamamlamışlardır. Bu etkinlikle öğrencilerimizin hızlı okuması kabiliyetinin geliştirilmesi amaçlanmıştır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN'a teşekkür ederiz.

03-01-2021

Yayın: 03.01.2021 - Güncelleme: 03.01.2021 12:33 - Görüntülenme: 909