1/B Sınıfının 9 Şubat 2021 Güvenli İnternet Günü Etkinliği

Okulumuz 1/B sınıfı  ve sınıf öğretmeni Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN'ın yürütmüş olduğu, e-Twinning projesi ''Oyunlarla İlk Okuma Yazma'' kapsamında, 09 Şubat 2021 salı günü, saat 13:00'de, çevrimiçi oalrak,   ''9 Şubat Güvenli İnternet Günü'' etkinliğini başarı bir şekilde gerçekleştirmişlerdir. Öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize Güvenli İnternetin ne olduğu, internet kullanırken dikkat etmemiz gerekenler anlatılmış ardından bu güne özel yap boz etkinliği öğrencilerimiz tarafından oynanarak eğlenceli bir eğitimle tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz bu etkinlikle Güvenli İnternet konusunda, olumlu kazanımlar sağlamışlardır. Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Ergül ÇİÇEK ÖZDOĞAN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yapılan bu etkinliğe https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1e7ae9ff2e6b bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

10-02-2021

Yayın: 10.02.2021 - Güncelleme: 10.02.2021 12:13 - Görüntülenme: 812